2nd March 2018

Praktisch

Een sessie duurt ongeveer 40 min en kost €60. Afhankelijk van de mutualiteit betaald deze 5 tot 10 keer €10 euro terug per kalenderjaar.

Bij een eerste sessie doen we een uitgebreide anamnese om een goed beeld te krijgen van de klachten waarmee u komt maar ook van uw medische historiek. Indien u uitslagen van RX foto’s, CT-scans of MRI in uw bezit heeft, breng deze gerust mee. Na de anamnese volgt er een globaal onderzoek van het lichaam en de behandeling.

Ik ben gevestigd op de volgende locatie:

  • Thuispraktijk Muizen

Locatie: rustig gelegen, aan het station in Muizen. Parking op de oprit of in de straat

Adres: Karolingenstraat 16, Muizen

Openingsdagen: alle weekdagen

Afspraken worden het liefst online gemaakt, telefonisch kan via het nummer 0473/385734. Annulaties kunnen enkel telefonisch of via mail gemaakt worden. 

Indien ik telefonisch niet bereikbaar ben, gelieve dan een bericht in te spreken, een sms of mail (marienoyen@gmail.com) te sturen met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien je de afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24u op voorhand telefonisch te annuleren. Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

Klik op de link of op de foto om te worden doorverbonden met de online agenda.

Thuispraktijk Muizen Karolingenstraat 16