2nd March 2018

Praktisch

 Een sessie duurt ongeveer 45 min en kost €55. Afhankelijk van de mutualiteit betaald deze 5 tot 10 keer €10 euro terug per kalenderjaar.

 Wegen Covid-19 gelieve uw eigen (bad-)handdoek mee te brengen en mondmasker te dragen.

 Bij een eerste sessie doen we een uitgebreide anamnese om een goed beeld te krijgen van de klachten waarmee u komt maar ook van uw medische historiek. Indien u RX foto’s, uitslagen van een CT-scan of MRI in uw bezit heeft, breng deze gerust mee. Na de anamnese volgt er een globaal onderzoek van het lichaam en de behandeling van de gespannen of vaste zones.

Ik ben op 2 locaties gevestigd:

  • Groepspraktijk “Het Appèl

Locatie: gemakkelijk bereikbaar, vlak aan de E19-afrit “Mechelen Zuid”

Adres: Brusselsesteenweg 544, Mechelen

Openingsdagen: Maandag, dinsdag & donderdag

  • Thuispraktijk Muizen

Locatie: rustig gelegen, vlakbij Mechelen

Adres: Karolingenstraat 16, Muizen

Openingsdagen: Woensdag & vrijdag

Verkeersinfo: de Stationsberg in Muizen is onderbroken voor gemotoriseerd verkeer tot eind mei 2021. Indien u van Mechelen komt, gelieve via de Smisstraat te rijden.  Met de fiets kan u wel over de Stationsberg.

 Afspraken worden het liefst online gemaakt, telefonisch kan ook via  het nummer 0473/385734.

 Indien ik telefonisch niet bereikbaar ben, gelieve dan een bericht in te spreken, een sms of mail (marie@noyen-osteopathie.be) te sturen met vermelding van je naam en telefoonnummer, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Indien je de afspraak niet kan nakomen, gelieve deze dan minstens 24u op voorhand telefonisch te annuleren. Niet nagekomen of laattijdig geannuleerde afspraken zullen aangerekend worden.

Klik op de link of op de foto om te worden doorverbonden met de online agenda’s.

Thuispraktijk Muizen Karolingenstraat 16